русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  25 червня 2024 13:20 

У Чернівцях 44-річний чоловік украв припарковане на вулиці авто

підтримай автора: оригінал
16
1.3k
0
Фото ілюстративне
44-річний річний житель Чернівців незаконно заволодів транспортним засобом "Fiat Doblo", який належав чернівчанину. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
Учора, 23 червня, до поліції звернувся 37-річний житель чоловік і повідомив, що невідомий викрав його авто, припарковане на одній із вулиць міста.
Поліція оперативно встановила особу крадія. Ним виявився 44-річний буковинець.
Чоловік розповів поліцейським, що скористався відсутністю господаря автомобіля та за допомогою ключів, які залишилися в машині, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив вулицею Рівненською та залишив там авто.
Правоохоронці оперативно затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
Транспортний засіб вилучений та поміщений на арештмайданчик.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
Редактор: Галина Олійник
25-06-2024, 13:20