русский корабльнахуй
 
Новини  24 червня 2024 20:07 

У Чернівцях відбудеться благодійний фестиваль Moshrooms

підтримай автора: оригінал
18
757
0
Прибуток фестивалю буде спрямований на ЗСУ, кажуть організатори
У Чернівцях відбудеться благодійний фестиваль Moshrooms. Про це повідомили організатори заходу.
"29 червня "Фан-парк” заграє новими барвами: на фестивалі Moshrooms зустрінуться мрійливість, легкість літнього дня та вир мистецького життя міста.
Захід об'єднає різноманітні мистецькі світи, відкриваючи кожному можливість знайти щось для себе. Фестиваль спрямований на розвиток творчої спільноти, залучення молоді та підвищення культурного рівня міста.
Музична зона стане джерелом нових відкриттів, тут проявлятимуть себе місцеві (та не тільки) музиканти різних жанрів", - йдеться у повідомленні.
На сцені виступатимуть:
• Кажанна
• Mozee Fee
• Кожного Дня
• Григірчик
• Targan
Чайна зона занурить вас у світ традиційного китайського чаювання. Досвідчений майстер розповість про секрети цього мистецтва, а ви насолодитеся ароматом і смаком справжнього чаю.
На мистецькому маркетплейсі місцеві митці представлять свої роботи на продаж і кожен матиме можливість знайти щось цікаве та унікальне для себе.Будуть представлені функціональні гриби, що привезуть наші партнери з Косова, прикраси ручної роботи та багато цікавого.
Тату зона. Тут ви зможете ощасливити себе новими татуюваннями, можна буде зробити тату "всліпу” або обрати бажаний ескіз. Вартістю тату буде вільний донат від 800 грн, 70% від якого йтиме на ЗСУ.
Фестиваль Moshrooms покликаний розвивати локальне мистецтво та зміцнювати нашу спільноту. Глобальніша ціль – створення платформи для об'єднання людей різних інтересів та соціальних груп, де кожен зможе виразити свої таланти, знайти однодумців та долучитися до активного культурного життя міста.
Прибуток фестивалю буде спрямований на ЗСУ, тому його відвідування буде прекрасною нагодою підтримати наших захисників та захисниць.
Запрошуємо всіх приєднатися до фестивалю Moshrooms 29 червня у Чернівцях!
Дата: 29 червня, 15:00-21:00
Місце: Чернівці, Фанпарк (вул. Й. Главки, 20)
Дрескод: голографічно, казково, блискуче
Слідкуйте за оновленнями: instagram.com/moshrooms.event