русский корабльнахуй
 
Новини  24 червня 2024 19:10 

У Львові працівники ТЦК затягли чоловіка в бус і затискали йому ноги дверима

підтримай автора: оригінал
18
695
0
У обласному ТЦК та СП зазначили, що громадянину виписали повістку, після чого відпустили У соцмережах оприлюднили відео затримання працівниками ТЦК у Львові чоловіка. Його затягнули у мікроавтобус і силою там утримували. Крім того, неодноразово затискали дверима мікроавтобуса ноги затриманого.
За даними одного міцевих телеграм-каналів, інцидент стався на Високому Замку. Присутній на місці патрульний поліцейський у дії військових не втручався.
Перехожі вимагали відпустити чоловіка, наголошуючи на неправомірних діях ТЦК.
У Львівському обласному ТЦК та СП відреагували на інцидент:
"Виконуючи службові обов’язки група оповіщення ТЦК і поліції проїжджала вулицею Замкова у місті Львові. Помітили громадянина призовного віку. Зупинилися і запитали про військово-облікові документи. Після того, як він надав їх, військовослужбовці виявили, що востаннє громадянин з’являвся у військкомат 9 років тому. Відтак чоловіка запросили у салон автівки, аби виписати повістку.
У цей час повз проходила жінка. Побачивши автівку і чоловіків у формі, вона почала знімати їх на камеру телефону. Помітивши зйомку, громадянин, не дочекавшись вручення повістки, почав провокувати військовослужбовців на конфлікт.
Наголошуємо, військовослужбовці не били людину. Намагаючись використати становище, коли перехожа інцидент знімала на відео, чоловік поводився неадекватно.
Врешті військовозобов’язаному громадянину виписали повістку, після чого відпустили", - зазначає служба зв'язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП.