русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 червня 2024 15:58 

У Чернівцях відкриють мурал у рамках міжнародної програми

підтримай автора: оригінал
13
1.2k
0
Завтра, 25 червня, об 11:00 у Чернівецькому центрі дитячої та юнацької творчості, за адресою вул. Головна, 224, відбудеться відкриття муралу, який виконаний у рамках програми Румунія – Україна 2014-2020.
Про це molbuk.ua повідомили організатори заходу.
Як зазначили організатори, подія включатиме виступи та художні моменти, щоб "підкреслити позитивний вплив проєктів транскордонного співробітництва на розвиток прикордонних регіонів".
"Мурал великих розмірів, розписаний на фасаді будівлі Чернівецького центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки Чернівецької міської ради, є аналогом раніше створеного муралу в Сучаві. Він є складовою кампанії-маніфесту "Звернення до України", ініціативи Спільної операційної програми Румунія – Україна 2014-2020, з метою відзначення Дня європейської співпраці Interreg.
Під девізом #standwithukraine, малюнок символізує європейську солідарність, спільні зусилля та відданість румунсько-української транскордонної спільноти, а також потенціал молодого покоління", – йдеться у повідомленні.
Відомо, що мурал під назвою "Птахи волі і свободи" розписаний командою професійних художників і відтворює роботу Тетяни Лебеденко, 17-річної дівчини з Одеської області.
Редактор: Алісія Давид
24-06-2024, 15:58