русский корабльнахуй
 
Чернівці  22 червня 2024 19:16 

У громаді на Буковині запрацював медіапростір

підтримай автора: оригінал
18
717
0
Фото: Чернівецька обласна рада
У Недобоївській громаді відкрився медіапростір – локація для генерації ідей, створення інформаційних продуктів, отримання нових знань та активної взаємодії.
У Чернівецькій обласній раді повідомляють, що ідею створення цього простору обговорювали ще на початку 2023 року під час неформальних зустрічей у рамках проєкту «Підтримка інтеграції молоді з числа внутрішньо переміщених осіб», пише Медіа агентство АСС.
Програма DOBRE підтримала ініціативу, надавши грантове фінансування в рамках конкурсу «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад», що реалізовував Український Народний Дім у Чернівцях.
Завдяки цьому закупили обладнання на суму 90 тисяч гривень для запису звуку, софтбокси, відеообладнання та багато іншого.
«Молодь упевнена, що цей простір надасть більше можливостей для саморозвитку та корисного дозвілля. Підприємці зможуть використовувати обладнання для промоції своїх продуктів, а молодь – вести блоги, проводити майстеркласи та створювати цікавий контент», - додають в облраді.