русский корабльнахуй
 
Здоров'я  21 червня 2024 21:00 

Це найкращий напій після тренування для збільшення м'язів

підтримай автора: оригінал
13
1.1k
0
Під час тренування організм перебуває під впливом стресу через високі фізичні навантаження. Тому після його закінчення необхідно заповнити запас енергії за допомогою білків та вуглеводів.
Про це повідомляє Eat This, Not That !
Що випити після тренування
Дієтолог Емі Гудсон розповіла, що після тренування для збільшення м'язів необхідно випити висококалорійну смузі. Це її найпопулярніший вибір із кількох причин.
По-перше, це процес відновлення після тренування та регідратації.
Поповнюйте запаси вуглеводів для отримання енергії: мед та фрукти у смузі поповнюють запаси глікогену, що виснажуються при тренуваннях.
Вуглеводи також стимулюють вивільнення інсуліну, що допомагає транспортувати амінокислоти в м'язові клітини для відновлення та зростання.
Білок має вирішальне значення у харчуванні після тренування, щоб допомогти м'язам відновлюватися та рости. Грецький йогурт і молоко є багатими джерелами білка, що забезпечує амінокислоти, необхідні відновлення м'язів.
Смузі зі свіжих фруктів дає тілу відповідне харчування, яке йому після тренування, і водночас сприяє регідратації.
Крім того, додавання арахісової олії в смузі містить здорові жири, що забезпечують багате джерело калорій і допомагають засвоювати жиророзчинні вітаміни. Жири можуть допомогти уповільнити перетравлення вуглеводів, забезпечуючи постійне вивільнення енергії.
Рецепт смузі для зростання м'язів після тренування
Щоб приготувати смузі, знадобляться інгредієнти:
1 склянка незбираного молока
1/2 склянки грецького йогурту
1 стиглий банан
1/2 чашки замороженої суміші ягід
1 столова ложка натуральної арахісової олії
1 столова ложка меду
кубики льоду (за бажанням)
Усі інгредієнти слід змішати у блендері.
Смузі забезпечує баланс білків, вуглеводів та здорових жирів, що робить його ідеальним перекушуванням після тренування для стимулювання росту та відновлення м'язів.
Крім того, він смачний і його легко налаштувати відповідно до індивідуальних уподобань або дієтичних обмежень.
Редактор: Ангеліна Петльована
21-06-2024, 21:00