русский корабльнахуй
 
Чернівці  21 червня 2024 10:14 

У центрі Чернівців затримали чоловіка з гранатою, - поліція

підтримай автора: оригінал
18
1.1k
0
Учора, 20 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Руській у Чернівцях невідомий чоловік, ймовірно, зберігає заборонені предмети.
Поліцейські, що прибули на місце інциденту, виявили у 42-річного чернівчанина предмет, ззовні схожий на гранату із запалом. З’ясувалося, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових та наркозлочинів. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише Медіа агентство АСС.
Правоохоронці затримали чоловіка, а вилучений речовий доказ направили на проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
Відомості про подію слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 с. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Наразі правоохоронці перевіряють походження вибухонебезпечного предмету та причетність буковинця до скоєння інших кримінальних правопорушень та території регіону.
Тривають слідчі дії.