русский корабльнахуй
 
Новини України  21 червня 2024 00:45 

"Нас буде вже 6": Тимур та Інна Мірошниченки готуються стати батьками вчетверте

підтримай автора: оригінал
11
1.5k
0
Український ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна виховують двох своїх дітей та всиновленого хлопчика. Зіркове подружжя давно планувало прийняти у свою родину ще дитину без батьків і, врешті, їм це вдалося. Зовсім скоро вони вчетверте стануть батьками.
Шлях до всиновлення дитини був складний для Мірошниченків. Їм відмовляли та не дозволяли взяти до себе ще одну малечу. Однак сьогодні Інна у своєму Instagram повідомила, що незабаром склад їхньої родини поповниться.
"Родина. На цій світлині нас п'ятеро, а зовсім скоро буде вже шестеро", – вказала жінка.
На подружжя неодноразово сипався хейт щодо всиновлення. Нібито, що вони хочуть взяти дитину для піару або взагалі, щоб вберегти Тимура від служби в армії. Попри негатив від хейтерів, Інна закликала шанувальників слухати своє серце та вперто йти до мети.
"Я щаслива багатодітна мама, яка готується прийняти в сім'ю четверту дитину. Читаю інколи зараз, що ми "колекціонуємо дітей" чи "піаримося" на цьому. Завжди будуть ті, хто критикує і нав'язує своє бачення. Ідіть за покликом серця. Не за словами інших людей. Бо серце знає, чого потребує ваша душа саме зараз", – наголосила дружина ведучого.
До слова, у 2018 році в Тимура та Інни народився первісток – донька Мія. Вже за рік на світ з'явився син Марко. У 2023 році зірки ухвалили рішення про всиновлення і забрали в родину 2-річного хлопчика Марселя. Нині вони сподіваються усиновити дівчинку 8-10 років.
Редактор: Євгеній Пірожков
21-06-2024, 00:45