русский корабльнахуй
 
Чернівці  20 червня 2024 20:16 

На Буковині благодійники облаштували другу мобільну пральню для захисників

підтримай автора: оригінал
16
752
0
Фото: Чернівецька облрада
Це вже друга мобільна пральня, облаштована для наших військових зусиллями доброчинців з Буковини.
Автівку, яку передали благодійники з Італії, для потреб військових переобладнали волонтери. Свій внесок у процес її облаштування зробив і колектив Нижньостанівецького психоневрологічного будинку-інтернату. Працівники комунальної установи зібрали 25 тисяч гривень, яких бракувало для завершення робіт. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Чернівецьку обласну раду.
Під час зустрічі з керівником будинку-інтернату Миколою Хариною голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко подякував колективу за активну позицію та небайдужість.
«Працівники комунальних установ області вже не вперше долучаються до благодійних ініціатив, спрямованих на підтримку українських військових. І щире бажання колективу Нижньостанівецького будинку-інтернату допомогти – черговий приклад того, що у цій війні важливий внесок кожного», – зазначив Олексій Бойко.
Пересувна пральня не потребуватиме додаткового живлення, оскільки має резервуар і свій генератор. Завдяки цьому воїни зможуть випрати речі та прийняти душ у польових умовах. Машина приїжджатиме за потребою у різні населені пункти та прифронтові райони.
Це вже друга мобільна пральня, облаштована для наших військових зусиллями доброчинців з Буковини. Першу таку машину відправили на фронт у березні.