русский корабльнахуй
 
Останні новини  19 червня 2024 11:27 

У Чернівецькій області по новому попереджатимуть про вимкнення світла

підтримай автора: оригінал
19
-
0
Чернівціобленерго запустило мобільний застосунок, який попереджатиме про вимкнення електроенергії за графіками погодинних відключень.
У Чернівецькій області запрацював мобільний застосунок eSvitlo.cv, через який обленерго повідомлятиме про погодинні (стабілізаційні) вимкнення світла. Він орієнтований лише на Чернівецьку область і не повідомлятиме про планові чи аварійні відключення - тільки про погодинні.
Мобільну версію Чернівціобленерго розробило разом ТОВ "ІНТЕР КОД". Застосунок можна завантажити в Google Play та Appstore.
Сайт 0372.ua також вже затестив цей застосунок. У нього дуже простий та зрозумілий функціонал. Після встановлення застосунки вам одразу пропонується обрати свій населений пункт. Потім - адресу або групу, до якої вона відноситься. далі ви обираєте іконку і може ввімкнути сповіщення. Крім того, ви можете додати й інші адреси - наприклад, офіс, тренажерний зал тощо.
Після цього у вас зʼявиться графік погодинних відключень, який буде оновлюватись автоматично. На момент встановлення ми порівняли графік з тим, що опублікований на сайті обленерго - він співпадав.
Застосунок eSvitlo.cv для Чернівецької області
Застосунок eSvitlo.cv для Чернівецької області
Читайте: