русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 червня 2024 18:59 

"Чергова брехня": Яценюк назвав фейком інформацію росіян про його нерухомість у Криму

підтримай автора: оригінал
15
2.3k
0
Арсеній Яценюк, фото - Facebook
Голова Київського безпекового форуму, експрем'єр України Арсеній Яценюк спростував розповсюджену інформацію, зокрема, російськими пропагандистами, про те, що він володіє в Криму нерухомістю, яка була начебто "націоналізована" окупантами.
Про це Яценюк повідомив у Facebook.
"І знову чергова російська брехня, поширена найбільшими пропагандистськими ресурсами Путіна. Про те, що в окупованому Криму "націоналізовано" начебто нерухомість Яценюка. Цю брехню передрукували видання і в Україні.
Оскільки це вже не перше вкидання Кремля на цю тему, повторю ще раз: інформація про мою нерухомість на території окупованого Криму – примітивний фейк!" - запевнив Арсеній Петрович.
Яценюк зазначив, що це легко перевірити за реєстрами власності. Він додав, що жодних активів у нього не було ані до, ані після окупації українського Криму.
"Можу лише додати, якби у мене справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти Росії і стягував би кошти із заморожених російських активів", - написав Яценюк.
Він додав: те, що Кремль намагається досі його дискредитувати, сприймає "як доказ, що за своє політичне життя я робив все заради захисту України від російської агресії".
Як відомо, перед цим окупанти в Криму повідомили про нові крадіжки нерухомості українців, серед яких активи експрем'єра Арсенія Яценюка і переможниці "Євробачення" 2016 року співачки Джамали, а також активи "Київміськбуду".
За словами росіян, до числа активів Яценюка, які націоналізували в Криму, потрапили навчальний корпус, гараж і велика земельна ділянка в Ялті.
Редактор: Галина Олійник
18-06-2024, 18:59