русский корабльнахуй
 
Відпочинок  18 червня 2024 16:52 

Завтра в Україні сильна спека, після чого погода різко зміниться - синоптикиня Діденко

підтримай автора: оригінал
14
11.4k
0
Україну охопить хвиля аномальної спеки: у середу, 19 червня, денна температура підніметься до +28...32, а на півдні до +34 градусів. Опади цього дня малоймовірні, за винятком невеликих локальних дощів у Луцькій, Чернігівській та Сумській областях, повідомляє синоптикиня Наталія Діденко. Але вже у четвер, 20 червня, погода різко зміниться, пише Діалог.
Холодний атмосферний фронт принесе значне похолодання на захід, північ, а також Вінницьку та Черкаську області, де температура знизиться до +20...25 градусів. У північних районах Чернігівщини та Сумщини стовпчики термометрів опустяться до +18...22 градусів.
Зниження денної температури повітря у четвер відбудеться одночасно з появою дощів та гроз, створюючи контрастні погодні умови по всій країні. Проте східні, південні та значна частина центральних областей залишаться під впливом сонячної та спекотної погоди ще як мінімум два дні.
Наприкінці червня погода в Україні зазвичай буває досить спекотною та сонячною, але також можливі короткочасні дощі та грози. Температури змінюються залежно від регіону. Північ та Захід України: температури в цих областях зазвичай коливаються між +20 та +25 градусами Цельсія. Ночі можуть бути прохолоднішими, близько +15 градусів. Часто трапляються короткочасні дощі та грози, йдеться у повідомленні.
Загалом кінець червня в Україні характеризується теплою та іноді спекотною погодою, з частими грозами, особливо у північних та західних областях.