русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 червня 2024 12:42 

"Заслуговують найвищої шани". У Чернівцях вручили посмертні нагороди родинам загиблих воїнів

підтримай автора: оригінал
21
1.6k
0
У Чернівцях матерям, дружинам та дітям загиблих військовослужбовців Національної гвардії України вручили посмертні державні нагороди полеглих героїв.
Про це повідомляє Західне територіальне управління Національної гвардії України.
Командування чернівецького підрозділу разом з очільником Чернівецької ОВА вручили державні нагороди і подякували рідним за терпіння, мужність і жертовність полеглих захисників.
"Родини воїнів заслуговують найвищої шани, – сказав командир чернівецьких гвардійців полковник Вадим Швець, – Національна гвардія – одна родина, усі ми постійно з вами, підтримуватимемо та допомагатимемо в усьому".
Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, посмертними орденами "За мужність" III ступеня були удостоєні чотири воїни-гвардійці:
▪ Солдат Кінський Віктор Ярославович
▪ Солдат Паламар Максим Іванович
▪ Солдат Кулаков Сергій Георгійович
▪ Солдат Самойленко Олександр Анатолійович
Довічну шану загиблим воїнам висловив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, який пообіцяв сприяти родинам у розв’язанні усіх проблемних питань: "Пам'ятати ці подвиги – наш обов'язок!".
Редактор: Євгеній Пірожков
18-06-2024, 12:42