русский корабльнахуй
 
Чернівці  17 червня 2024 09:15 

Що сьогодні покажуть на Миколайчук OPEN: програма

підтримай автора: оригінал
6
667
0
Фестиваль відбуватиметься на двох локаціях – у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука та в кіноконцертній залі «Чернівці».
Кінофестиваль Миколайчук OPEN у Чернівцях офіційно відкрили вчора ввечері, 16 червня. Нагадаймо, за 9 днів фесту покажуть 68 кінокартин.
Програма фестивалю на понеділок, 17 червня
10:00 «Українське кіно, яке ми дивитимемося завтра»
Презентація трейлерів, тизерів та фрагментів українських фільмів, які ми побачимо у 2024-2025 роках від генерального продюсера фестивалю Олексія Гладушевського.
Локація: центр імені Івана Миколайчука
вхід за абонементами
11:20 «Не очікуйте забагато від кінця світу», реж. Раду Жуде + Q&A
Анджела понаднормово гарує на низькооплачуваній роботі заради зйомки відеоролика про безпеку на робочому місці. Розважитися й відволіктися від стресу їй допомагає TikTok, де вона викладає непристойні сатиричні відеоролики, приховавши своє обличчя маскою.
Локація: центр імені Івана Миколайчука
вхід за квитками та абонементами
14:45 «Фото на памʼять», реж. Ольга Черних + Q&A
«Фото на памʼять» — есе-оповідь про війну з точки зору трьох поколінь жінок. Записи розмов Ольги, її матері та бабусі перемежовуються фотографіями та відео з сімейного архіву, новинами та колективними образами, які зображують історію України протягом останнього століття.
Локація: центр імені Івана Миколайчука
вхід за квитками та абонементами
17:00 «Метт і Мара», реж. Казік Радванські + Q&A
Випадкова зустріч призводить до того, що Мара, молода викладачка літературної творчості, починає спілкуватися з Меттом — харизматичним, вільнодумним письменником з її минулого, який випадково опинився в університетському кампусі. Оскільки вони мають спільні інтереси, то починають зближуватися, поки вона намагається розв'язувати проблеми у шлюбі.
Локація: центр імені Івана Миколайчука
вхід за квитками та абонементами
19:00 «За двома зайцями», реж. Віктор Іванов
Ця комедійна історія сталася у Києві з Голохвастовим, який мав збиткову перукарню. Він любив шик та красиві наряди, справляти враження і вражати своєю галантністю. Однак насправді Свирид Петрович не являв собою нічого, окрім брехуна і банкрута. Щоб сплатити кредиторам він вирішив вигідно одружитися на простакуватій і марнославній Проні, батьки якої обіцяли солідне придане.
Локація: кінотеатр «Чернівці»
вхід за квитками та абонементами
19:30 «Кріпачка», реж. ДК (Дорота Кобєла) Велчман і Г'ю Велчман + Q&A
Ягна — молода жінка в польському селі наприкінці 19-го століття. У цьому осередку пліток й постійної ворожнечі багатих і бідних тримає разом лише гордість за свою землю, відданість колоритним традиціям і глибоко вкорінений патріархат. Вирішивши обрати власний життєвий шлях, жінка опиняється між суперечливими бажаннями найбагатшого фермера села, його старшого сина та можновладних чоловіків.
Локація: центр імені Івана Миколайчука
вхід за квитками та абонементами