русский корабльнахуй
 
Україна  17 червня 2024 00:25 

Організатори розповіли про цьогорічний нацвідбір на Дитяче Євробачення

підтримай автора: оригінал
15
624
0
У Києві відбулася зустріч із організаторами національного відбору на Дитяче Євробачення-2024.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Укрінформ.
Під час пресконференції музична продюсерка національного відбору Світлана Тарабарова акцентувала на основних моментах, які потрібно врахувати тим, хто хоче подати заявку для участі.
«Гарне світло, гарний звук, 2 різнопланові пісні, щоб ми могли почути різний бік вашого голосу, оскільки ви себе ще шукаєте», - зазначила вона.
Співачка проінформувала, що організатори спростили умови подання заявки для участі, зокрема, необов'язковою тепер є наявність авторської пісні.
«Відправляти заявку можуть не лише сольні виконавці, але й дуети та цілі колективи, обмежень немає», - додала вона.
Голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська більш детально розповіла про нововведення цьогорічного конкурсу.
«Нововведенням цього року стане ще один етап - літня школа, вона проходитиме у третій декаді липня, до неї потраплять 15 учасників за результатами першого етапу відбору. Вони будуть відбуватися на базі будинку звукозапису «Українське радіо», - розповіла вона.
Голова української делегації поінформувала, що у цій літній школі діти будуть мати можливість прослуховування, спілкування з музичними експертами, займатися уроками хореографії та вокалу з різноманітними викладачами.
Водночас Скибінська додала, що для шістьох фіналістів у цьому році авторську пісню допоможуть написати два сонграйтери - Світлана Тарабарова та Євген Треплов. А якщо у кандидата пісня є, то рішення ухвалюватиме команда національного відбору.
Модератор заходу, телеведучий Тимур Мірошниченко нагадав, що дитяче Євробачення цьогоріч відбудеться 16 листопада у столиці Іспанії, Мадриді.
«З 5 червня ми (телеканал Суспільне - ред.) приймаємо заявки на національний відбір, який буде тривати до 3 липня», - поінформував він.
Заявки для участі у національному відборі можна надсилати на сайті junior.eurovision.ua.