русский корабльнахуй
 
Новини України  16 червня 2024 11:00 

Помилка: що робити, якщо у застосунку Резерв+ отримали сповіщення у розшуку

підтримай автора: оригінал
21
1.2k
0
Український мобільний застосунок "Резерв+", що дає змогу військовозобов'язаним оновити свої облікові дані та отримати інформацію щодо себе в реєстрі Оберіг. Якщо військовослужбовець авторизувався в Резерв+, оновив дані та побачив статус у розшуку, то це є помилка.
Про це повідомляє МіноборониMy Webpage, пише NV Бізнес.
Деякі військовослужбовці у соцмережах поскаржилися, що отримали у застосунку сповіщення "у розшуку". Для врегулювання ситуації їм потрібно з’явитися до ТЦК, втім це дуже часто неможливо. У майбутньому передбачається механізм розв’язання цієї проблеми у застосунку.
Цільовою аудиторією застосунку "Резерв+" є військовозобов'язані. Якщо військовослужбовець авторизувався у застосунку, оновив дані та побачив статус "у розшуку" — це є помилка, пояснила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.
"Ми налагоджуємо взаємодію між реєстрами, щоб усі військові були виключені з розшуку. Якщо військовослужбовець має можливість, він може звернутися до ТЦК для актуалізації статусу", — каже вона.
Також якщо можливості звернутися до ТЦК немає, варто зачекати. Зовсім скоро буде реалізований застосунок для військових "Армія+". Цю прикру помилку щодо розшуку буде виправлено, зазначає Черногоренко.
Редактор: Ангеліна Петльована
16-06-2024, 11:00