русский корабльнахуй
 
Чернівці  15 червня 2024 10:12 

Через значну кількість опадів у Чернівцях виникли проблеми на каналізаційних мережах

підтримай автора: оригінал
16
842
0
Фото: Чернівціводоканал
У Чернівціводоканалі розповідають, що отримали вже 40 заявок від містян.
Станом на вечір 14 червня Водоканал отримав 40 заявок про проблеми на каналізаційних мережах, зафіксовано 8 підпорів на центральних розподільчих каналізаційних мережах міста, пише Медіа агентство АСС з посиланням на інформацію Чернівціводоканалу.
За словами комунальників, це стається через значну кількість опадів, зношеність каналізаційних мереж, велике навантаження на старі загальносплавні мережі водовідведення та несвідомі вчинки мешканців (що саме ми викидаємо в каналізаційні мережі).
Лише три повноцінних бригади працівників (а згідно нормативів має бути 7-8 бригад, наголошують у Водоканалі) працюють понаднормово сьогодні для усунення критичної кількості засмічень каналізації міста.
Комунальники розповідають, що працюють в надскладних умовах катастрофічного браку кадрів, постійною мобілізацією працівників - «лише у цьому місяці десятки працівників водоканалу отримали мобілізаційні розпорядження».
Нагадаймо, раніше ми писали про те, чи можливий у Чернівцях та області колапс на підприємствах через мобілізацію працівників.