русский корабльнахуй
 
Чернівці  14 червня 2024 16:00 

Тіло юнака, який втопився у Дністрі, знайшли

підтримай автора: оригінал
21
3k
0
Фото: ДСНС
Пошуки тривали майже дві доби, з 12 червня.
Як повідомили у відділі комунікації поліції, пошуки хлопця, який 12 червня зник під водою у Дністрі, припинили, пише Медіа агентство АСС.
Тіло 15-річного юнака знайшли в межах села Гордівці приблизно за 18 кілометрів від місця зникнення. Його направили для проведення судово-медичної експертизи.
До пошукових заходів залучили особовий склад структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області, фахівців групи водолазних робіт та гірської пошуково-рятувальної групи, рятувальників і місцевих жителів.
Нагадаймо, 12 червня під час купання у Дністрі в селі Рухотин почало тонути 3 юнаків: одного з них очевидці змогли витягнути на берег, тіло другого хлопця знайшли місцеві мешканці за 1,5 кілометра від місця події.
Як з'ясувалось, дітей до води повів вчитель одного з місцевих закладів освіти. Чернівецька обласна прокуратура розпочала розслідування неналежного виконання педагогом професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що призвело до загибелі (ч. 2 ст. 137 КК України).