русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  14 червня 2024 15:32 

Як поранений українский солдат проявив кмітливість і зберіг собі життя, коли до нього прилетів дрон

підтримай автора: оригінал
12
1.4k
1
Скріншот відео
47-ма окрема механізована Бригада ЗСУ розповіла історією українського військового, який отримав тяжке поранення, але боровся за своє життя до кінця, виявивши кмітливість, коли до нього прилетів дрон
Солдат на ім’я Дмитро потрапив у засідку під Красногорівкою на Донеччині та отримав п’ять кульових поранень. Воїн почавши стікати кров’ю і втративши боєздатність, сховався в непримітному місці й наклав собі турнікети, щоб зупинити кровотечу, йдеться у повіомленні 47-ї Бригади.
При цьому Дмитро розумів, що таким чином лише відстрочив неминуче, і йому терміново потрібна допомога лікарів.
Помітивши дрон, військовий прийняв рішення піти на ризик і розкрив своє місце розташування, сподіваючись, що БПЛА є українським, а не російським.
Розуміючи, що за ним спостерігають, Дмитро показав на годинник, щоб дати зрозуміти оператору, що в нього залишилося мало часу. Також боєць дістав український військовий квиток, щоб довести, що він із ЗСУ.
На щастя, це спрацювало та незабаром рятувати його прибула БМП Bradley 47-ї бригади. Дмитра доставили на позиції Сил оборони, звідки евакуювали до госпіталю.
A wounded Ukrainian soldier from the 47th brigade saved his life by showing his military ID to a Ukrainian drone. Within an hour, a Bradley vehicle arrived and successfully evacuated him.https://t.co/VazR8GNqlq pic.twitter.com/z0MVSoGbYt
— WarTranslated (Dmitri) (@wartranslated) June 9, 2024