русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  14 червня 2024 13:20 

Турнікети, генератор та медикаменти: поліцейські з Буковини передали допомогу спецпризначенцям з Одеси

підтримай автора: оригінал
17
606
0
Уже третій рік поспіль співробітники ГУНП в Чернівецькій області продовжують надавати посилену адресну допомогу колегам і цивільним з інших областей України, об’єднуючи свої зусилля з благодійниками. Цього разу генератор, турнікети, медикаменти, перев’язувальні матеріали та спальні мішки отримали спецпризначенці поліції з Одещини.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Про потреби правоохоронців, які залишилися без електропостачання через обстріли військ рф і продовжують виконувати свої службові обов’язки на південному напрямку, буковинські поліцейські дізналися від своїх одеських колег. Відтак – за ініціативи керівника поліції Буковини Віктора Нечитайла співробітники Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області спільно з представниками ГО "Справа Кольпінга в Україні" закупили та передали спецпризначенцям допомогу.
– Завдяки довготривалій і плідній співпраці з нашими партнерами- меценатами, вдалося оперативно знайти можливість і відреагувати на повідомлення колег. Ми цінуємо зусилля кожного, хто допоміг вкотре організувати нам таку допомогу. Ми всі розуміємо, яка безцінна щоденна праця Сил оборони заради того, щоб кожен українець почувався захищеним на рідній землі, – говорить начальник буковинської поліції Віктор Нечитайло.
Колеги з Одещини вже не вперше отримують допомогу від буковинських правоохоронців і щоразу відзначають, що завжди розраховують на підтримку. Разом ми – непереможні. Саме у єдності наша Перемога.
Редактор: Анна Семьонова
14-06-2024, 13:20