русский корабльнахуй
 
Новини  13 червня 2024 20:33 

У Чернівцях харківське видавництво Vivat відкриває нову книгарню

підтримай автора: оригінал
21
888
0
Фото: facebook "Віват"/IMAGO photo agency
15 та 16 червня, під час відкриття заплановані літературні заходи
Видавництво Vivat, що входить до групи компаній «Фактор» разом зі знищеною російською ракетою типографією «Фактор-Друк», 15 червня відкриває книгарню у Чернівцях.
Про це повідомили у телеграм-каналі «Непозбувний книгочитун».
Харківське видавництво Vivat, у друкарню якого 23 травня росіяни поцілили ракетою, менш ніж за місяць після трагедії відкриває нову книгарню. Книжковий магазин відчинить свої двері у Чернівцях уже цих вихідних, 15 та 16 червня. Нова книгарня Vivat розташована за адресою вул. Героїв Майдану, 4.
Під час відкриття заплановані літературні заходи
15 червня, о 12:00, відбудеться дитячий майстер-клас «В книжечку на згадку робимо закладку». Поробку виготовлятимуть разом зі студією «Дарина Арт».
Пізніше у суботу, о 15:00, Світлана Тараторіна та Марина Горбатюк проведуть дискусію «Українське фентезі в часи війни: Розвага чи повчання?». Вони говоритимуть про те, як сучасне українське фентезі може служити як засобом розваги, так і джерелом важливих життєвих уроків у контексті війни.
Ввечері, о 18:00, Дара Корній та Євгенія Кужавська проведуть розмову «Магія міфів: Як українська міфологія допомагає дітям зрозуміти війну» про те, як важливо допомагати дітям підтримувати емоційну стійкість у складні часи, формуючи важливі життєві уроки.
У неділю, о 13:00, Світлана Кирилюк та Оксана Качура обговорюватимуть роман «За ситуаціями» Ольги Кобилянської, звертаючи увагу на маніфест жіночої самостійності у творах письменниці.