русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  13 червня 2024 13:18 

На Дністрі тривають пошуки підлітка, який вчора зник під час трагічного випадку на воді

підтримай автора: оригінал
18
1.1k
0
Буковинські правоохоронці продовжують пошуки хлопця, який зник під час трагічного випадку. Станом на 12 годину 13 червня підлітка не знайдено. Наразі працівники профільних служб разом із місцевими жителями продовжують пошукові заходи.
Про це повідомляє поліція Чернівецької області.
Нагадаємо, 12 червня, до поліції надійшло повідомлення від соціального педагога про те, що в селі Рухотин, під час купання в річці Дністер, двох підлітків віднесло течією. У результаті рятувально-пошукових заходів, з води дістали одного із хлопців, однак його реанімувати не вдалось.
Пошуки ще одного підлітка наразі тривають.
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури розпочато розслідування щодо неналежного виконання педагогом професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що призвело до загибелі дітей(ч. 2 ст. 137 КК України).
За даними слідства, 12 червня цього року, вчитель одного з місцевих закладів освіти у Дністровському районі Чернівецької області повів учнів 9 класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра. Під час купання двох 15-річних хлопців віднесло течією.
Як повідомляє обласна прокуратура, досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП Чернівецькій області.