русский корабльнахуй
 
Обласна влада  13 червня 2024 00:38 

ПрАТ "Укргідроенерго" профінсувало реконструкцію центральної площі у Новодністровську. Роботи здійснює чернівецька фірма "Смеречина" за майже 28 млн. грн.

підтримай автора: оригінал
13
1.4k
2
11 червня, у рамках реконструкції центральної площі міста Новодністровська, встановили 12-метровий флагшток для Державного Прапора. Про це повідомляє Новодністровське радіо на своїй сторінці у Фейсбук.
Як зазначається у повідомленні, роботи із реконструкції центральної площі Новодністровська, які були заплановані ще у 2021 році – до 50-річчя міста енергетиків, продовжуються завдяки фінансуванню ПрАТ "Укргідроенерго".
Наразі завершено підготовчі роботи із прокладання мереж та комунікацій, облаштування пішохідного фонтану, триває укладання плитки та будівництво сцени. Роботи здійснює чернівецька фірма "Смеречина", яка виграла тендер на Рrozorrо.
На роботи витратять майже 28 мільйонів гривень.
Проєкт передбачає встановлення ліхтарів, лавочок, урн, висадку дерев та облаштування квіткових клумб.
Згідно з тендерною документацією підрядник має повністю завершити реконструкцію площі до кінця 2024 року. Утім вже до Дня Державного прапора тут майорітиме жовто-блакитний стяг, адже уже встановлено 12-метровий флагшток. Конструкція включає у себе підсвітку.