русский корабльнахуй
 
Новини  12 червня 2024 17:15 

На Кельменеччині надзвичайники врятували кота, який три доби не міг злізти з дерева

підтримай автора: оригінал
21
564
0
Місцевий хлопчик Кирило, який спостерігав за рятувальною операцією, сказав, що тепер мріє теж працювати в ДСНС Сьогодні працівники 10 державної пожежно-рятувальної частини врятували життя пухнастику.
До Служби порятунку зателефонували мешканці села Нагоряни Кельменецької територіальної громади та повідомили про кота, який упродовж 3 днів перебуває на дереві. Тварина сама не злізала, а всі спроби місцевих жителів спустити пухнастика на землю виявилися марними.
Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Чернівецькій області.
"Надзвичайники за допомогою трьохколінної висувної драбини дісталися до змученого котика, зняли його з дерева та передали місцевим мешканцям.
За цим порятунком постійно спостерігав маленький Кирило. Коли хлопчик побачив, як легко та без страху рятувальники зняли кота з дерева, хлопчик підбіг до них і попросив фото на згадку. Кирило зізнався, що тепер мріє в майбутньому стати надзвичайником, щоб завжди рятувати тих, кому потрібна допомога!
Радіємо, що попри нелегкі часи в серцях маленьких українців жевріє така іскорка доброти і бажання допомагати іншим", - йдеться у повідомленні.