русский корабльнахуй
 
Новини України  11 червня 2024 23:00 

"У нас буде дівчинка": дружина загиблого бійця зворушила до сліз гендер-паті на могилі свого чоловіка

підтримай автора: оригінал
12
1.5k
0
Дружина загиблого військового приїхала на могилу до свого чоловіка, щоб розкрити стать їхньої майбутньої дитини. Він загинув на війні до того, як дізнався, що в нього народиться донечка.
Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.
Лейла пообіцяла Володимирові, що в той день, коли можна буде дізнатися стать майбутньої дитини, прийти до нього, де б він не був
"У кожного своє гендер-паті. Якось ми говорили з тобою, коханий, що я обов'язково в цей день приїду до тебе, де б ти не був. Обіцяли, що будемо дізнаватися разом.. Не так... Та я тут, біля тебе, моя булочка... У нас тепер сім'я", - написала Лейла.
У них із Володимиром народиться донечка Соломія. Це ім'я також обирав захисник
"Я знаю, як ти чекав, який був щасливий... Тепер ти дивишся на нас і оберігаєш. Моя любов, ти заслуговував бути з нами, мріяти про майбутнє, все як ти хотів… Цього не описати... Та тепер цього не буде... Наша Крупиночка обов'язково буде знати, що наш тато Герой. Кохаю тебе крізь простір і час", - зазначила Лейла.
На початку 2024 року Володимир Крупа загинув. Відомо, що пара планувала вінчання та спільний відпочинок, коли військовий приїхав би у відпустку.
У своїх дописах Лейла розповідає, що "Вамп" (позивний її чоловіка) завжди любив готувати для неї.
"Я ще досі читаю наше листування з самого початку, і немає їй кінця. Час, дні так швидко летять, а я ще там, у лютому… Мій мозок розуміє, що я програла тебе, моя війна скінчилася. От серце не приймає.. Ти є десь далеко на улюбленому пляжі Італії, їси смачні мідії", - пише Лейла.
Редактор: Ангеліна Петльована
11-06-2024, 23:00