русский корабльнахуй
 
Україна  11 червня 2024 19:19 

У застосунку «Повітряна тривога» з’явилися техніки психологічної самодопомоги

підтримай автора: оригінал
15
1k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
У застосунку «Повітряна тривога» з’явилися техніки психологічної самодопомоги.
У застосунок «Повітряна тривога» інтегрували техніки психологічної самодопомоги від Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. Набір спеціальних вправ та порад допоможуть стабілізувати емоційний стан під час повітряної тривоги, вибухів чи інших стресових ситуацій. Про це повідомили в компанії Ajax Systems, яка є розробником застосунку, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«Тепер, коли застосунок оголосить про відбій повітряної тривоги, разом з push-повідомленням приходитиме питання "Ти як?". Якщо на нього натиснути, відкриється підрозділ "Аптечка психологічної самодопомоги" з порадами для дорослих, дітей і ветеранів. Там будуть вправи, поради, ігри та контакти спеціалістів», - розповіли розробники.
Нововведення запрацюють поступово на iOS та Android разом з останнім оновленням застосунку. Якщо це не відбулось автоматично, потрібно самостійно оновити застосунок.
«Аптечка психологічної самодопомоги» з психологічними порадами та вправами розміщена в розділі «Корисне», де користувачі також знайдуть посилання на ігровий симулятор LifesaverSIM, який дає змогу навчитися домедичної допомоги й тактичної медицини.
Застосунок «Повітряна тривога», розроблений компаніями Ajax Systems та Stfalcon, уже завантажили понад 26 мільйонів разів, 6 мільйонів користувачів ним активно користуються.