русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  10 червня 2024 14:57 

Буковинців закликають доєднуватися до лав ЗСУ: відсутність бойового досвіду - не біда, всьому навчать

підтримай автора: оригінал
12
1.3k
1
Фото надане службою зв'язків із громадськістю обласного ТЦК та СП
Військо потребує людей різних професій. Тож усіх, хто хоче і може працювати на перемогу України, запрошують вступати до лав ЗСУ.
Про це йдеться у повідомленні служби зв'язків із громадськістю Чернівецького обласного ТЦК та СП, пише molbuk.ua
"Відсутність військового досвіду – не перешкода, аби стати на захист Батьківщини! Нагадуємо, військову підготовку проходить кожен новобранець. Базовий вишкіл військовослужбовцю надає усі необхідні практичні навички і знання для виконання завдань.
Військовослужбовці опановують вогневу і тактичну підготовку, вивчають інженерну справу, отримують навички з мінно-вибухової справи, тактичної медицини та основ роботи зі зв’язком. Окрім цього, вони також здобувають військово-облікову спеціальність. Відтак, до виконання завдань в районі бойових дій вояки залучаються вже підготовленими", - зазначають у ТЦК.
Також нагадують, що у війську є велика кількість небойових посад, споріднених із цивільними.
Тож працювати на перемогу у лавах військових частин, займаючись тим, що вміють найкраще, можуть програмісти, медики, водії, кухарі, психологи та інші фахівці.
"Ворог не зупиняється. Ніхто не врятує наші міста і села крім нас самих. Допомагайте і долучайтесь!" - закликають у ТЦК та СП.
Редактор: Галина Олійник
10-06-2024, 14:57