русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  10 червня 2024 12:58 

У Чернівціобленерго пояснили, кому і на скільки сьогодні вимикатимуть світло

підтримай автора: оригінал
9
2.9k
0
Станом на сьогодні, 10 червня, ситуація в енергосистемі дещо покращилася.
Про це повідомляє пресцентр Чернівціобленерго, пише molbuk.ua
Це сталося завдяки тому, що з ремонту повернули в роботу черговий енергоблок, який поступово додає більше виробленої електроенергії. Крім того, помірні погодні умови з теплим сонцем та активною роботою сонячних електростанцій дозволяють вдень не застосовувати обмеження споживання.
"Саме тому наразі ліміти в регіони не надають. Але для збалансованої роботи енергосистеми регіональні диспетчери НЕК Укренерго доводять нам кількість черг і години вимкнення, яких ми зобов'язані дотриматися.
Сьогодні ми сформували графік таким чином, щоб виконати умови НЕК Укренерго, тому лише частина груп задіяні у годинах відключення. Надалі ми будемо чергувати групи, щоб виконати команди регулятора і одночасно дотриматися справедливості у розподілі електроенергії серед усіх споживачів краю", - пояснюють у пресцентрі.
Поки що заплановані відключення в групах триватимуть не більше двох годин.
"Якщо у вас відсутнє електропостачання поза графіками погодинних відключень, отже, ці знеструмлення не пов'язані з графіками погодинних відключень. Якщо що, телефонуйте до Call-центру (0372) 584-890, 099 230-9900, 067 230-9900", - зазначили у Чернівціобленерго.
Редактор: Галина Олійник
10-06-2024, 12:58