русский корабльнахуй
 
Чернівці  09 червня 2024 13:31 

На Буковині сталась аварія: постраждав пасажир, він перебуває в реанімації

підтримай автора: оригінал
14
3.8k
0
Фото: Національна поліція
Водій на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Уночі 8 червня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Рудка.
Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля «Mitsubishi Outlander» не впорався з керуванням, допустив з’їзд авто в кювет, через що воно перекинулось, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
У ДТП 42-річний пасажир отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого жителя села Кострижівка до реанімаційного відділення лікарні.
Крім цього, правоохоронці встановили, що водій на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Транспортний засіб співробітники поліції вилучили та помістили на арештмайданчик.
За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.