русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 червня 2024 15:20 

У Чернівцях Університет третього віку передав понад 11 тисяч гривень на виготовлення FPV-дронів

підтримай автора: оригінал
15
1.9k
0
Сьогодні, 7 червня, у Чернівцях Університет третього віку передав кошти на виготовлення FPV-дронів для волонтерки Віолети Олійник.
Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua
З нагоди Всесвітнього дня турботи підопічні зібрали та передали 11 тисяч 400 гривень для чернівчанки Віолети Олійник, яка виготовляє FPV-дрони для українських військових.
Також відбулося вручення подяк Чернівецьким професійним училищам, які постійно допомагають центру "Турбота".
"Ми щиро дякуємо кожному, хто сьогодні нам допомагає, адже ваша робота є надзвичайно важливою. Ви не уявляєте з яким захватом приходять до вас наші пенсіонери, вони вчаться постійно чомусь новому. А чути їхні відгуки після майстеркласів – надзвичайно приємно та важливо. Також наші підопічні вирішили зробити добру справу – зібрати кошти для виготовлення дрона для Віолети Олійник. Тому ми хочемо, щоб вона назвала дрон "Турбота", – зазначила завідувачка відділення денного перебування для людей поважного віку Чернівецького комунального центру соціального обслуговування "Турбота" Наталія Коцур.
Університет третього віку працює при комунальному центрі "Турбота" з 2014 року. Знаходиться він за адресою – вул. Садовського, 8.
"Основним завданням Університету є сприяння розвитку і підтримки фізичних, психологічних, соціальних здібностей людей похилого віку. Це дозволяє урізноманітнити їхнє життя, переорієнтувати їх від зневіри й самотності до спілкування, підтримки один одного, самопізнання та самореалізації. Наразі на базі відділення університету з’явилося ще більше простору і можливостей. Зокрема, кінозал, комп’ютерний клас, кабінет психологічної підтримки", – зазначила директорка комунального центру "Турбота" Ірина Давня.
Редактор: Ангеліна Петльована
7-06-2024, 15:20