русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 червня 2024 14:16 

12 відсотків чернівчан відзначили, що за рік їхнє економічне становище "дещо покращилося"

підтримай автора: оригінал
19
836
0
Фото ілюстративне
12% опитаних чернівчан відповіли, що у них за останній рік дещо покращилося економічне становище. Один відсоток зазначив, що воно значно покращилося.
Про це свідчать результати дев'ятого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, пише molbuk.ua
Ще 38% опитаних зазначили, що їхнє економічне становище залишилося на попередньому рівні. 31% відповів, що дещо погіршилося. 16% - набагато погіршилося.
Результат із 12-ма відсотками чернівчан, які відповіли, що їхній рівень добробуту дещо покращився, приблизно однаковий із результатами відповідей мешканців інших обласних центрів західного регіону.
Разом із тим найбільше тих, хто відповів, що їхнє економічне становище значно покращилося, - серед мешканців Івано-Франківська, - 4%.
Цікаво, що чернівчан, у яких ситуація дещо погіршилася, виявилося більше (16%), ніж, скажімо, мешканців Чернігова, який часто потерпає від російських обстрілів (13%)
Читайте також: Найнижчий відсоток серед західних областей. Скільки чернівчан хочуть вступу в НАТО - опитування
Редактор: Галина Олійник
7-06-2024, 14:16