русский корабльнахуй
 
Новини України  06 червня 2024 19:19 

У Генштабі скорочують працівників: Сирський розповів про реформи

підтримай автора: оригінал
18
877
0
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів, як триває оптимізація штатної структури підрозділів Генерального штабу. Зокрема, відбувається зменшення їх чисельності та позбавлення від невластивих функцій. Про це він повідомив у Telegram.
"Продовжуємо удосконалювати структури військового управління. Головне наше завдання - зробити ефективнішою систему командування військами та виключити дублювання функцій", - заявив він.
За словами Сирського, ці заходи проводяться в рамках реалізації стратегії розвитку видів і окремих родів військ Збройних Сил України до 2035 року.
"Вперше ми плануємо на десятиріччя вперед. У цьому ж контексті здійснюється формування Сил безпілотних систем ЗС України", - зауважив головнокомандувач.
Окрім того, він підкреслив, що триває оптимізація штатної структури підрозділів Генерального штабу.
"Зокрема, відбувається зменшення їх чисельності та позбавлення від невластивих функцій. Завдяки цьому вже посилені органи військового управління, які здійснюють командування військами в районах бойових дій. Наша мета, незважаючи на російську агресію, — створити перспективну структуру ЗСУ на період до вступу в НАТО", - пояснив він.
Редактор: Аліна Книжник
6-06-2024, 19:19