русский корабльнахуй
 
Новини  06 червня 2024 16:38 

У Дії розпочали тестування освітнього застосунку «Мрія»

підтримай автора: оригінал
16
290
0
Разом з ним 40 шкіл пройдуть навчальний рік.
Фото: НУШ
В Україні почали тестувати освітній застосунок «Мрія». 40 шкіл із шести областей України та міста Києва допомагають перевірити й покращити його.
Про це повідомила пресслужба застосунку «Дія».
Школярі тестують «Мрія ID» — це електронний учнівський квиток, який працюватиме так само як і документи в «Дії». А ще там будуть навчальні досягнення, план дня, список завдань з дедлайнами, бібліотека контенту за інтересами й безпечні чати.
Батьки у застосунку зможуть перевіряти досягнення дитини, розклад, оцінки, домашні завдання, а ще – подивитися бібліотеку рекомендованого контенту та чати на базі Signal.
Для вчителів доступний календарний план, розклад, журнал, завдання, чати й бібліотека для професійного розвитку.
Бета-тест проходить у три етапи. Перевіряють функціонал застосунку — від авторизації й наповнення журналу до чатів, сповіщень та аналітики досягнень, а потім готують до навчального року — тренери ознайомлять учителів, як швидко й легко користуватися «Мрією». Далі застосунок протестують у реальних умовах — разом з ним 40 шкіл пройдуть навчальний рік. «Мрія» показуватиме справжні події в школі, а всі досягнення підтягнуться до освітнього реєстру.
«Мрія закохуватиме в навчання й допомагатиме кожному знайти своє покликання. Від дитячого садочка до вищої освіти. Мрія проходитиме з українцями кожен етап навчання й забезпечить безперервний розвиток. Щоб не просто «отримати атестат для мами», а полюбити навчання й жити за концепцією неперервної освіти», — зазначають розробники.
Зазначають, що за допомогою «Мрії» учні навчатимуться за сучасними методами, батьки — краще розумітимуть своїх дітей, а вчителі — більше часу присвячуватимуть розвитку малечі.