русский корабльнахуй
 
Новини  06 червня 2024 14:10 

Дії ТЦК на залізничному вокзалі Чернівців мер назвав полюванням на людей

підтримай автора: оригінал
22
4.8k
0
Таке відбувається лише в Чернівцях. Через бездумну мобілізацію до міста скоро не їздитимуть ні автобуси, ні потяги, - зазначив Роман Клічук.
Дії працівників ТЦК та СП на залізничному вокзалі Чернівців мер міста Роман Клічук назвав полюванням на людей. Про це він заявив сьогодні, 6 червня, на пресконференції в ратуші.
"У звʼязку з бездумною мобілізацією, яка відбувається, за моєю інформацією, виключно в Чернівцях, на залізничному вокзалі. Це має практично такий вигляд, як полювання на людей, на гостей міста. Зараз усі бояться їхати в Чернівці. Багато людей уже пристосувалися, вони виходять раніше, в Коломиї, а звідти попутними автівками чи маршрутками їдуть до Чернівців. Є люди, які на вокзалі з потяга не виходять, а їдуть до депо, але таких - меншість", - зазначив мер.
У звʼязку зі зменшенням пасажиропотоку через дії ТЦК на вокзалах, Чернівці можуть залишитися без транспортного сполучення, каже міський голова.
"У звʼязку з тим, що до Чернівців ніхто не приїжджає, з Чернівців ніхто не виїжджає, Укрзалізниця справедливо бачить зменшення пасажиропотоку і задля економії скорочує маршрут. Я б адресував це питання військовій адміністрації і ТЦК, бо такими темпами до Чернівців скоро не приїжджатиме жодний транспорт, ні автобуси, ні потяги", - додав Роман Клічук.