русский корабльнахуй
 
Новини  05 червня 2024 17:00 

Наталя Гуменюк отримала нову посаду в ОК “Південь”

підтримай автора: оригінал
19
-
-
Наталя Гуменюк отримала посаду заступниці начальника управління комунікацій оперативного командування “Південь”. До її нових повноважень входить усе, що стосується комунікацій ОК “Південь”.
Про це вона повідомила в коментарі “Детектору медіа”.
Гуменюк зазначила, що не може назвати точних дат, тому що призначення офіцера на посаду – це закрита інформація.
“Два з половиною роки я була начальником Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України, а зараз я офіційно призначена на посаду заступника начальника управління комунікацій ОК “Південь”. Тут є деяка різниця, хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, а вже в межах компетенції ОК “Південь”, – розповіла Гуменюк.
Управління, в якому вона працюватиме, за словами Гуменюк, створили для “покращення комунікації, з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення”.
У квітні Генштаб ЗСУ звільнив Наталію Гуменюк з посади речника Сил оборони півдня. Цьому передувала звернення медійників до головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, міністра оборони України Рустема Умєрова та начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича з проханням замінити Наталю Гуменюк, яка була начальницею об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня.
Українські журналісти наголошували, що Гуменюк забороняє висвітлювати воєнні злочини росії в її зоні відповідальності. Натомість Гуменюк заявила, що медійники нібито не навели доказів вказаним фактами, а пресцентр Сил оборони півдня не порушив жодних наказів командування.