русский корабльнахуй
 
Релігія  04 червня 2024 22:38 

В одному із сіл Закарпаття представники ТЦК влаштували облаву на крішнаїтів. Що з того вийшло…

підтримай автора: оригінал
18
1.4k
1
Частину крішнаїтів усе ж таки врешті забрали до ТЦК. Скріншот із відео
До мережі потрапили кадри із Закарпатської області, де поліція та представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки намагалися вручити повістки крішнаїтам.
На відео видно велике скупчення людей, зокрема і в традиційних одежах. Вони співають мантру: «Харе Крішна, Харе Рама!» та танцюють. Є також і жінки, які не підпускають військкомів до чоловіків у оранжевих строях, пише Главком.
А один із чоловік навіть почав відганяти військових зі словами: «Пішов звідси. Ти куди прийшов? Ти кого хочеш забирати? Це ж люди божі».
Як повідомляє «Інформатор», частину крішнаїтів усе ж таки врешті забрали до ТЦК. Вони навіть там продовжили співати й танцювати.
У соцмережі пишуть, що співробітники ТЦК намагаються мобілізувати послідовника кришнаїтів
Облаву зі зброєю влаштували під час богослужіння кришнаїтів у с. Поляна Мукачівського району на Закарпатті, — місцеві пабліки. pic.twitter.com/48MTndZ9dk
— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) June 1, 2024
Нагадаємо, що під час дії воєнного стану неможливо відмовитися від служби за релігійними переконаннями.
По завершенні 60 днів, відведених законодавством на уточнення своїх облікових даних, Територіальний центр комплектування надсилатимуть повістку поштою з повідомленням про вручення на адресу місця проживання військовозобов'язаного чи резервіста.