русский корабльнахуй
 
Новини  04 червня 2024 14:08 

Від мобілізації бронюватимуть професії, а не конкретних людей

підтримай автора: оригінал
19
760
0
Вже цього тижня Кабінет міністрів надасть перелік спеціальностей та посад, які не підлягають призову до ЗСУ Бронювати від мобілізації до армії будуть професії, а не конкретних людей. Кабінет міністрів готує перелік спеціальностей та посад, які не підлягають призову до лав ЗСУ.
Про це у коментарі Times of Ukraine заявив голова підкомітету ВР з нацбезпеки Федір Веніславський, передає Суспільне.
За словами нардепа, бронювати від мобілізації будуть переважно працівників критичних галузей промисловості.
"На рівні комітету ми розглядали алгоритми бронювання, намагалися чітко визначити перелік професій і посад, які можуть бути заброньовані, уникнути корупційних складових. Щоби не особи бронювалися, а лише фахівці, які необхідні для критичних галузей промисловості, військово-промислового комплексу, оборонно-промислового комплексу", – сказав він.
За словами Веніславського, вже поточного тижня Кабінет міністрів надасть перелік спеціальностей та посад, які не підлягають призову до ЗСУ.
"За нашою інформацією, буквально на наступному тижні має з'явитися відповідна постанова, де максимально повно і максимально, на наш погляд, з урахуванням ідеї справедливості буде визначено процес і категорії, критерії бронювання", – сказав нардеп.