русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 червня 2024 12:56 

У громаді Буковини організували турнір з футболу пам'яті спецпризначенця поліції

підтримай автора: оригінал
15
1.4k
0
На Буковині в Лівинецькій громаді організували турнір пам'яті спецпризначенця Сергія Бабія, який загинув, захищаючи Україну.
Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.
Читайте також: "Це непоправна втрата для нас": у Чернівцях попрощалися із двома поліцейськими, які загинули на війні - фото
"Ініціатором заходу виступив учитель фізичного виховання ліцею Петро Коцюбан. У змаганнях взяли участь чотири команди – із сіл Зелена, Путрине та Лівинці, а також збірна спецпризначенців ГУНП у Чернівецькій області. Право розіграти перший м'яч було надано синові загиблого воїна Артему. Упродовж турніру гравці демонстрували енергію та завзяття, злагодженість і бажання перемогти. У підсумку l місце здобула команда Роти поліції особливого призначення. Після завершення спортивних баталій усім командам вручили грамоти та подарунки", - повідомили в облраді.
Довідково
Старший сержант поліції Сергій Бабій разом із колегами у складі зведеного полку спецпризначенців із перших днів повномасштабного російського вторгнення захищав територіальну цілісність України.
Він брав участь у деокупації Київської, Харківської, Сумської та Запорізької областей.
Загинув 22 травня 2022 року під час ворожого ракетного обстрілу у Запорізькій області.
Читайте також: Відвойовував Київщину та Харківщину: що відомо про загиблого поліцейського з Буковини Сергія Бабія - відео
Редактор: Євгеній Пірожков
4-06-2024, 12:56