русский корабльнахуй
 
Останні новини  04 червня 2024 12:13 

Де у Чернівцях безкоштовно допомагатимуть захисникам та їх сімʼям

підтримай автора: оригінал
22
-
0
У Чернівцях запрацював Центр підтримки ветеранів та їх сімей.
У Чернівцях по вулиці Целана, 11А запрацював Центр підтримки ветеранів та їх сімей "Місце сили". Це простір для ветеранів/-ок, членів їх сімей, членів сімей загиблих, безвісти зниклих Захисників та Захисниць України, тих, хто перебуває у полоні.
Тут доступні такі послуги:
  • Соціальна підтримка;
  • Психологічна допомога;
  • Юридичний супровід.
  • Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз.
    В Центрі планують організовувати групи підтримки, проводити індивідуальні консультації психолога та кейс-менеджера. Спеціалісти будуть допомагати ветеранам адаптуватися до цивільного життя. Це можливо також через тренінги, семінари, арттерапію. Крім того, ветератам та ветеранкам надаватимуть послуги з перекваліфікації.
    Читайте: Втратив кінцівки у день свого народження - історія прикордонника з Чернівецької області
    Загалом Служба соціально-психологічної підтримки Захисників АТО/ООС працює у Чернівцях з 2018 року. Але тепер для допомоги захисникам та їх сімʼям створили окремий простір. Зараз тут працюють троє людей - керівник, фахівець з соціальної роботи, що має юридичну освіту, і психолог. Якщо буде потрібно збільшити простір, то будуть звертатися по допомогу до міськради (оскільки це комунальний заклад) та міжнародних партнерів. Про це розповіла Любов Бажан, директорка Центру підтримки ветеранів та їх сімей "Місце сили".
    Читайте: Чернівецька область прощається з двома синами України