русский корабльнахуй
 
Україна  03 червня 2024 15:49 

Прикордонники посилюють контроль берегової лінії Тиси

підтримай автора: оригінал
15
746
0
Фото ілюстративне
Берегова лінія закарпатської річки Тиси і без мінування перебуває під посиленим контролем ДПСУ, як і гірські маршрути, які з потеплінням переправники та порушники кордону стали використовувати частіше.
Про це повідомила речниця Мукачівського прикордонзагону ДПСУ ім. Героїв Карпатської Січі Леся Федорова, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Укрінформ.
«Усі ймовірні шляхи пресування потенційних порушників кордонів нами посилено додатковими прикордонними нарядами», - повідомила вона.
Крім того, додала Федорова, на ділянці використовується пілотована та безпілотна авіація для моніторингу кордону, а також для відстеження ймовірних порушників.
«Якщо помітили порушників кордону, то далі за ними ведеться нагляд із безпілотного апарату - як в темний, так і в денний час доби, аби надалі зманеврувати нашими силами та засобами, та затримати порушників. Плюс діють контрольні пости на дорогах - знову ж таки, там, де будуть намагатися пройти порушники кордону та їхні переправники», - сказала вона.
Як відзначила речниця Мукачівського ПЗ ДПСУ, нагляд за ділянкою кордону з річкою Тисою ведеться на постійній основі.
«Зараз ми посилюємо контроль не тільки береговою лінією Тиси, а й гірських маршрутів - із потеплінням порушники кордону стали використовувати їх частіше», - зазначила вона.