русский корабльнахуй
 
Новини  03 червня 2024 11:20 

Ножем у живіт: у Чернівцях чоловік під час бійки зарізав товариша по чарці

підтримай автора: оригінал
21
667
0
Злочинцю загрожує до п’ятнадцяти років тюрми
До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує чернівчанину за вбивство товариша: слідчі поліції завершили досудове розслідування. 8 лютого під час конфлікту 51-річний житель обласного центру завдав своєму знайомому декілька ударів ножем по тілу. Унаслідок отриманих травм 46-річний місцевий житель помер на місці інциденту. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. Наразі слідчі поліції передали обвинувальний акт відносно нього для розгляду до суду.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
Нагадаємо: до поліції надійшло повідомлення від лікарів про виявлення 46-річного чоловіка без ознак життя в помешканні у Чернівцях. Для з’ясування обставин загибелі чернівчанина на місце події виїхали співробітники обласного Управління карного розшуку, слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські.
Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що під час спільного розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Унаслідок конфлікту 51-річний місцевий житель наніс два удари кухонним ножем у живіт гостеві. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень 46-річний чернівчанин помер на місці інциденту.
Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.