русский корабльнахуй
 
Чернівці  02 червня 2024 18:03 

«Повзункові перегони»: як у Чернівцях змагались найменші

підтримай автора: оригінал
17
914
0
9 дітей віком від 8 до 12 місяць зі своїми батьками продемонструвати свої перші спортивні досягнення приурочені до 1 червня – Дню захисту дітей.
В Центрі укріплення сім’ї МБО БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна в місті Чернівці пройшли веселі змагання «Повзункові перегони». Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на регіональну організацію.
«Вже другий рік поспіль ми організовуємо таке свято. Наряду з дозвіллям воно містить глибокий сенс сьогоднішнього свята – Дня захисту дітей, адже малюк в такому юному віці за умовами Перегонів має право робити вибір самостійно, батьки лише мотивують і підтримують. Інколи перегони стають для мам і татусів більш складним випробування ніж для дітей, адже треба домовлятися з дитиною. Важливо, щоб всі пам’ятали, що маленька людина теж має особисті кордони, власні бажання до яких ми, дорослі, маємо дослуховуватися», - розповіла керівниця Центру – Менеджерка у соціальній сфері по Чернівецькій області СОС Дитячі містечка Україна – Анна Бабенко.
Позитивні емоції, сміх та радість панували протягом усього дня. Маленькі учасники впевнено долали дистанцію, а батьки не стримували емоцій, підтримуючи своїх повзунків.
Мама 8 місячного учасника перегонів Богдана – Анна – з родиною переїхала в Чернівці з Херсонської області.
«Захоплива пригода для мене і для дитини, мене запросили співробітники фонду, але все що відбулося, було не очікувано, цікаво і так радісно. Ми спеціально не сильно готувалися – думали буде, як буде. Але малий зайняв 3 місце, виграв чудовий приз, а мені дістався манікюр. Відчуваю себе на 10 небі від щастя стільки, дівчата співробітниці фонду як справжні феї-чарівниці, що здійснюють бажання дітей і батьків», - каже жінка.
Переможцями Повзункових перегонів СОС Дитячі містечка стали:
  • 1 місце - Олег Гордей (37 сек.)
  • 2 місце - Данило Кулик (40 сек.)
  • 3 місце - Богдан Пітрішин (53 сек.)
  • Вони отримали подарунки від нашого постійного спонсора Сервісної компанії «7office» - самокат 5 в 1.
    Також кожен учасник отримав диплом та подарунки від партнерів. Окремо мами взяли участь в лотереї та отримали свої подарункові сертифікати від студії масажу, салонів краси, готельно-ресторанного комплексу.
    Підтримка бізнесу дуже важлива, каже керівниця Анна Бабенко, адже тільки об’єднавшись разом громада може підтримати родини, дітей, що потребують допомоги, щоб кожна дитини зростала у турботливій родині.