русский корабльнахуй
 
Новини  02 червня 2024 10:11 

Тиса, гори та ведмеді: в прикордонні Закарпаття виявили тіла 45 чоловіків (фото 18+)

підтримай автора: оригінал
14
4.3k
0
Проте охоронці кордону припускають, що загиблих у Тисі і горах більше
У травні у річці Тиса загинуло 10 чоловіків. Українці намагаються потрапити в країни Європи, ризикуючи власним життям. Прикордонники зазначили, що офіційно підрахували 45 осіб, яких знайшли мертвими у горах Карпат та річках.
Проте охоронці кордону припускають, що загиблих більше.
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Тіло потопельника, яке виявили на початку травня на румунському березі Тиси
"Наразі прикордонники нарахували уже майже 45 осіб, які загинули під час спроб подолати природні перешкоди. І це лише підтверджені факти! Тільки протягом травня у Тисі виявлено 10 потопельників. Кого прикордонники змогли врятувати, того рятували, наражаючи своє життя на небезпеку", - йдеться у повідомленні.
Також прикорднники зауважують, що останнім часом фіксується збільшення випадків появи диких звірів, зокрема ведмедів, які приходять на запах легкої здобичі – залишеної правопорушниками їжі. Сліди їх перебування неодноразово фіксувалися прикордонними нарядами, а самі хижаки періодично потрапляють у об’єктиви фотопасток, тепловізорів і дронів. Крім того, на стежках часто трапляються змії.
Сліди ведмедя в гірській частині прикордоння
Проте охоронці кордону припускають, що загиблих більше.
"Авжеж, загиблих утікачів більше, ніж 45. І левова частка загинула під час запливу через прикордонну Тису. Проте, хтозна коли і де спливе труп чергового порушника, і чи спливе взагалі. Хтозна, чи той чоловік, з яким втратився зв'язок, загинув у Тисі, впав в ущелину чи мав фатальну зустріч з представниками фауни. Для родини ці нюанси будуть вже не важливі", - додали прикордонники.
Скелетоване тіло загиблого на гірській ділянці кордону з Румунією