русский корабльнахуй
 
Україна  01 червня 2024 08:29 

На порталі «Дія» тестують функцію щодо зміни даних про місце проживання у реєстрі

підтримай автора: оригінал
18
980
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
В Україні почалося бета-тестування нової функції на порталі «Дія», яка дозволяє користувачам коригувати дані про своє місце проживання в реєстрі без відвідування державних установ.
На порталі «Дія» розпочалось бета-тестування функції, яка дозволить виправити дані про місце проживання в реєстрі без відвідування державних установ. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«Знайшли помилку у витягу про місце проживання або не можете його сформувати — треба актуалізувати інформацію в Реєстрі територіальної громади. Повідомте про помилки в даних у кілька кліків в Дії, без візитів в установи. Долучайтесь до бета-тесту нового сервісу в Дії», - йдеться в дописі.
Зазначається, що нова послуга знадобиться, якщо:
- ви помітили помилку при замовленні витягу про місце проживання;
- ви помітили неактуальне місце проживання, відсутній ідентифікаційний код чи унікальний номер запису в реєстрі у витягу про місце проживання;
- у вас немає місця проживання в паспорті в Дії, хоча ви зареєстровані
- ви змінили прізвище;
- у вас неправильна дата реєстрації в паспорті в Дії
Долучитись до бета-тесту може кожен громадянин України віком від 14 років, який має ІD-картку або біометричний закордонний паспорт та верифікований податковий номер. Також доведеться зареєструватись на порталі «Дія». Зареєструватись можна тут.
Читати ще: На порталі «Дія» запустять електронне бронювання
Водночас в «Дії» попередили, що сервіс наразі недоступний в Одесі, Миколаєві та деяких громадах з тимчасово окупованих територій і зони бойових дій - повний перелік можна переглянути за посиланням.