русский корабльнахуй
 
Новини  31 травня 2024 19:38 

У бою загинув захисник із Буковини Владислав Чабан

підтримай автора: оригінал
20
1.2k
0
Владислав Чабан народився та виріс в місті Сокиряни
У бою загинув захисник із Буковини Владислав Чабан.
Про це повідомляє Сокирянська міська рада.
"28 травня 2024 року, у боях на Харківщині, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, свободу та її незалежність Владислав Чабан загинув", - йдеться у повідомленні.
25 червня мужньому захиснику мало виповнитись 41.
"Владислав Чабан народився та виріс в місті Сокиряни. Тут закінчив загальноосвітню школу №1, а після - Сокирянське вище професійне училище. Він був опорою для матері та батька, підтримкою для дружини та синів.
Працелюбний, відповідальний, щирий та відвертий – таким його знали й назавжди запам'ятали близькі, рідні та друзі.
Владислав Чабан – патріот та приклад справжнього Героя. У запеклих боях за Україну він віддав найдорожче – своє життя, аби ми мали можливість жити під мирним небом", - розповіли у міській раді.
Висловлюємо щирі співчуття батькам – Марії Іванівні та Володимиру Федоровичу, дружині – Наталії Миколаївні, синам – Богдану та Максиму, бабусям Анні Миколаївні та Ніні Петрівні, брату Миколі Михайловичу та його сім'ї, племінникам Софії, Артему та Давиду, свекру Миколі Івановичу, невістці Яніні Володимирівні та її сім'ї, всім близьким, рідним, побратимам загиблого!