русский корабльнахуй
 
Новини  31 травня 2024 11:31 

У кожному регіоні України буде центр вербування в українську армію

підтримай автора: оригінал
18
510
0
Наразі у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Полтаві, Ужгороді та інших містах функціонує 21 центр рекрутингу У кожному регіоні України буде принаймні один центр вербування в українську армію, з можливістю створення додаткових центрів в залежності від демографічних факторів і співпраці з місцевою владою.
Про це заявив уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець в ефірі телемарафону, передає УНН.
"Насправді ми повинні бути представлені і ми це зробимо обов’язково, в кожному регіоні. Скільки в кожному регіоні буде центрів – це залежить від демографічної ситуації та співпраці з органами місцевого самоврядування, державними адміністраціями. Нормативно – це вже визначено, така потреба до всіх доведена і ми це власне активно реалізуємо. Тобто в кожній області України такий центр буде. Чи будуть ще в областях в районних центрах, ми будемо дивитися по потребі, по тому як буде відбуватися процес", - розповів Бежевець.
Наразі функціонує 21 центр рекрутингу по всій країні: у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Полтаві, Ужгороді та інших містах. Вже понад 6000 громадян скористалися послугами таких центрів