русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  30 травня 2024 22:00 

Починають працювати літні табори: скільки коштує відпочинок для дітей на Буковині

підтримай автора: оригінал
20
3.1k
0
У Чернівецькій області з середини червня починають працювати літні табори.
Будуть працювати два табори з 13 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які внесені у реєстр і де будуть відпочивати діти пільгових категорій.
Про це molbuk.ua повідомили у Чернівецькій ОВА.
Зокрема робота дозволена приватному підприємству "Оздоровчий комплекс "Дністер плюс" та новоствореному закладу "Відокремлений підрозділ дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Карпатський фенікс" приватного підприємства "Сонячні Карпати".
У Чернівецькій ОВА зазначили, що в області є приблизно 95 тисяч дітей пільгових категорій віком від 7 до 18 років. З місцевих бюджетів для забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей у 2024 році передбачено майже 10 млн. грн.
Саме ці два табори прийматимуть на відпочинок дітей пільгових категорій. У закладі “Сонячні Карпати” повідомили, що свою послугу виставлять на тендер і прийматимуть дітей лише централізовано. Табір знаходиться у Миговому і готовий прийняти на відпочинок майже сто дітей. Зміна триватиме 21 день.
Читайте також: Літні канікули починаються: скільки учні Чернівців тепер платитимуть за проїзд
Оздоровчий комплекс “Дністер плюс” у селі Брідок починає працювати з 16 червня. Відпочинок тут теж розрахований на 21 день. Путівки надаватимуть для дітей пільгових категорій, які оплачуватиме місцева влада. Також надають платні послуги. Відпочинок у таборі на 21 день коштує 8950 гривень.
Також у Чернівецькій області пропонують відпочинок у кількох таборах у Карпатах. Переважно знаходяться вони на території приватних садиб у Вижниці та Миговому. Ціна на відпочинок на 10 днів коливається від 12 до 16 000, але є пропозиції і на 30 тисяч гривень. У багатьох цих закладах місць уже нема.
Редактор: Людмила Осадчук
30-05-2024, 22:00