русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 травня 2024 21:54 

Чернівецька міськрада спрямувала на підтримку ЗСУ 5,7 млн гривень та дозволила "Калинівському ринку" закупити квадроцикли для потреб військових

підтримай автора: оригінал
21
587
0
Фото: Фейсбук Романа Клічука
Сьогодні рішенням сесії міської ради спрямували на підтримку військових 5,7 млн грн та надали дозвіл на придбання квадроциклів та іншої техніки для потреб військових частин Калинівському ринку.
Про це у Фейсбук повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, підбиваючи підсумки сесії 30 травня.
Крім цього депутати міської ради своїм рішенням виділили 2 млн. на придбання та встановлення у місті пам’ятників загиблим воїнам.
Також на сасії було виділено 2,6 млн. гривень на створення реабілітаційного відділення в міській поліклініці № 2 (капітальний ремонт приміщень); 2,3 млн на капітальний ремонт укриттів та здійснення протипожежних заходів в закладах освіти.
На підтримку соціально незахищених верств населення Чернівецька міськрада сьогодні виділила 3,1 млн грн; на підтримку стратегічно важливих комунальних підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста 12,7 млн грн та на здійснення заходів із забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа" 9 млн грн.
За словами Романа Клічука, депутати врегулювали питання по завершенню забудови та конфліктної ситуації між інвесторами “Глобус-2020” та забудовником “МС Імперіал Буд” та прийняли рішення ліквідувати підприємства “Чернівціміськліфт” та “Реклама”.