русский корабльнахуй
 
Новини України  30 травня 2024 11:59 

Нічна атака Росії: у сусідній із Буковиною області пошкоджений об'єкт енергетики

підтримай автора: оригінал
21
1.4k
0
Фото ілюстративне
Вночі 30 травня під час ракетно-дронової атаки російських військ в Хмельницькій області сталися відключення світла. Без електрики залишилися понад 10 тисяч споживачів.
Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".
"Вночі під час ракетної атаки в Хмельницькій області було пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.
У компанії також наголошують, що на ранок знеструмленими залишаються близько 500 споживачів. Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи.
Тим часом керівник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін заявляв, що через нічну атаку одне з міст області частково залишилося без електроенергії.
Крім того, в "Хмельницькобленерго" повідомляли, що в регіоні кілька тисяч людей залишилися без електрики через негоду - сильні пориви вітру та зливи. Електрична енергія частково відсутня у 18 населених пунктах, в 13 – відсутня повністю. Незважаючи на це, погодинних відключень світла на Хмельниччині не буде.
Нагадаємо, вночі 30 травня РФ потужно атакувала Хмельниччину дронами і ракетами. В межах області сили ППО ЗСУ знищили понад 10 ворожих цілей.
Редактор: Галина Олійник
30-05-2024, 11:59