русский корабльнахуй
 
Чернівці  29 травня 2024 11:44 

«Чернівцітеплокомуненерго» за пів року отримало обладнання на 123 мільйони гривень

підтримай автора: оригінал
20
776
0
Фото: «Чернівцітеплокомуненерго»
Це благодійна та безоплатна допомога від міжнародних партнерів.
Як повідомляється в дописі МКП «Чернівцітеплокомуненерго», за пів року підприємство отримало обладнання на суму 123 мільйони 476 тисяч 726 гривень. Це все благодійна та безоплатна допомога від міжнародних партнерів, пише Медіа агентство АСС.
Зокрема, місто-побратим Дюссельдорф передав Чернівцям 2 одиниці спецтехніки, вартість яких становить 397,6 тисячі гривень. Вони допомагають швидше реагувати на аварійні ситуації.
Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ надав 5 блочно-модульних біопаливних котелень на 12,7 мільйона гривень. «Завдяки їм зможемо подавати тепло в заклади освіти навіть у випадку надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.
2 когенераційні установки передало агентство США з міжнародного розвитку USAID у межах Проєкту енергетичної безпеки. А німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ та громадська організація GoLokal - десятки одиниць обладнання для котелень.
«А ще міжнародні донорські організації надали підприємству 19 потужних генераторів (на суму 42,1 млн грн). Їх ми вже змонтували та під'єднали до малих котелень, щоб забезпечити безперебійну роботу», - зазначають в дописі.